Friday, December 7, 2012

日本、おれはもう少し近い。

このちはみんあ。
よし、日本語使いるチャンスだよ!!

月曜日2012年11月14日、水、1時ぐらい、CCNYのNAC Cafeteriaの中すしdemonstrationで見ました。一人日本人はあのeventの中にいました。ちょっとおかしいね。すし作るはたくさんstyleがあります。Hand rolled styleはもうおもしろいです。It looks slightly like an ice cream cone.おれはたくさんfactsを聞きませんけど、おもしろいpresentationでした。それから、学生はじいぶうん「own」すしを作りました。おれは二ばんに行きました。おれの友達を見ました。Cheers began.(^_^)日本語を使いました。I managed to catch 日本人 off guard =D。 すしを作りました。それから、すしを4こあげました。それから、すしはおれの昼ご飯を食べました。おいしかったね。
Materials: 白いご飯, Bamboo rolling mat, seaweed, Pepper looking things, Imitation crab meat   Avocado

Process as I recall it:
やった!!始めましょう、いただきます!!
すしの作ると漢字の書きますはちょっと同じですよ。By that comment I mean, the emphasis on order and form is present in すし making as well. Scooping out a perfect ball came first. それから、place a piece of seaweed on the bamboo rolling mat. ここから、アメリカ人と日本人はちょっとちがいます。Americans like the seaweed covered by the rice. Also, there is a rough side and smooth side. I think the rough went on the inside so that the rice may stick more easily. Place the rice and then spread it out, from center to the left using 3 even breaks, then spread from top to bottom. Hand positioning also mattered since the rice must not become too flat. Take your other materials and spread on top. I ended up using too much avocado at first. =P それから、carefully flip upside down. It's rolling time.
I thought it would be as easy as rolling up paper but rolls are handled in 2 specific steps. Careful placement of the thumbs segue ways into about a half roll. Light pressure is applied and then the finishing roll. Unravel then cut. My cutting sucks so I let the staff handle that one.  And that handles what I think was the California Roll.

おわり、ごうちそうさま!!

今、おれはbamboo rolling matとseaweedがほしですよ。じぶん晩ご飯を作ります。おれの母はうれしいになりますよ。それも、ご飯の作るmethodが覚えたいですよ and not in the hispanic way that nearly completely divides the rice and makes sushi impossible to make.

じゃ、かんたん日本のりょうりの作るを知りますか?見せて下さい。

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